Wednesday, June 9, 2010

NOI NU SUNTEM URMASII ROMEI

Link catre un interviu cu dl. Napoleon Savescu,
care spune despre romani: "au in sange internetul dacilor"

cine este si ce face, pentru ca este ok sa stiti despre acest om mai multe decat: e autorul cartii "Noi nu suntem urmasii Romei" Avand in vedere ca obiectul istorie aseaza o temelie educationala, te face sa ai niste imagini si perceptii, aprecieri sau deprecieri la adresa anumitor natii, popoare, as zice ca e f interesanta cartea. Revolutionara.

Am facut upload la documentul de pe scribd si puteti descarca si de aici cartea completa
http://www.sendspace.com/file/e016kb
iar aici aveti link catre pagina unde am gasit prima prezentare a teoriei conform careia, ceea ce am invatat din manualele de istorie despre originile noastre, e un alt obiect de studiu, ce tine de malformatii educationale.
http://www.dacia.org/history/noinu_r.html


["Inainte de toate vreau sa fiu onest, declarandu-va ca o chezasie a tuturor ipotezelor pe care le voi desfasura in fata dumneavoastra... nu exista. Oricand o noua descoperire, o noua interpretare poate infirma una sau alta dintre ele. Eu nu pot sa afirm decat ca in tot ceea ce urmeaza nu am introdus nici o ipoteza de care personal sa nu fiu convins. Va spun acestea din convingerea ca cititorul nu trebuie inselat, nu trebuie lasat sa creada ca stiu mai mult decat stiu in realitate. Cititorul nespecialist are dreptul sa cunoasca limitele actuale, reale ale cunostintelor noastre despre trecutul tarii in care ne-am nascut si careia ii vom apartine intotdeauna, indiferent pe ce meleaguri ne-a calauzit destinul. Astfel, puteti sa va simtiti invitati in a va folosi de "prezumtia de nevinovatie" referitor la acest articol conducand la o "estompare a necredintei" alaturi de parerea dumneavoastra personala."]

Autorul

***

"Cu ani de zile in urma, pe vremea cand eram elev in cursul elementar, in cartea noastra de "Limba Romana" ne era spus si de "putina" influenta latina in vocabularul roman alaturi de cea "coplesitoare" slava. A fost poate pentru prima oara cand am simtit ca... nu eram de acord cu ceea ce era "scris in carte". Fusesem obligat, impreuna cu toti ceilalti elevi, inca din clasa a patra elementara sa "studiez" limba rusa, iar din clasa a cincea, limba franceza si astfel am descoperit multe cuvinte romano-franceze si nici unul romano-rus! Ghinionul "ganditorilor" de atunci erau si cantecele italiene care patrundeau peste tot in Romania si ale caror cuvinte sunau atat de apropiate de ale noastre, incat teoria "slavona" a originii noastre aparea ridicola chiar si pentru un copil din cursul elementar.

Cu trecerea anilor procesul de rusificare a romanilor a mai scazut in intensitate, iar eu ajunsesem in ultimii ani de liceu. De data aceasta lucrurile se intorsesera cu 180 de grade si acum invatam despre ocuparea Daciei de catre romani si cum ne trageam "noi" din "ei", ba dintr-unii, ba dintr-altii, ba chiar direct din cei "doi barbati": Decebal si asa-zisul nostru strabun Traian. Nu stiu care este parerea Dvs., dar eu personal nu am incredere in acesti "lingvisti" si "istorici" gata sa ne transforme istoria noastra in functie de interesele lor personale ori scopurile politice urmarite de "stapanii" lor, asa cum se intimpla si astazi in Moldova de peste Prut, Bucovina si tinutul Hertei unde populatia romana majoritara a fost odata deportata in Siberia, un alt esec in incercarile de rusificare facute impotriva majoritatii. Azi lor li se spune in permanenta ca vorbesc o limba diferita, "moldoveneasca", de origine slava, teorie pe care multi... o si cred. "

continuare de pe site'ul www.dacia.org


ca si anexa

tot anexa

si, si...

Zamolxis

M. Eliade

Daca considerati viata omului ca o evolutie continua multiple planuri, si cel informational-cultural trebuie sa'si aiba partea lui din intreg.


Pace si Lumina.

1 comment:

manoliu valentin said...

REVOLUTIE MINERIADA CACEALMALE SIONISTE B'nai B'rith XVIII

http://www.youtube.com/watch?v=e5gzT7PUQv0

14 - 15 iunie 1990

Aceste acte sunt de garvitate deosebita şi arată tendinţa unor forţe obscure [B'nai B'rith] care ignora optiunea exprimata de poporul nostru şi vor prin forta sa instaureze un regim de tip fascist

La rândul său, prim-ministru, Petre Roman a declarat ca minerii au venit cu acelaşi scop, de a apăra Piaţa Universităţii

Dar atunci întrebarea este cine le-a pus în camioane şi autocarele Municipalitati?

Cine a adus minerii in Bucuresti?

ION ILIESCU, PETRE ROMAN si TRAIAN BASESCU

Stangaci in vorbe, dar mai ales in fapte viitorul presedibnte al Romaniei a cerut ajutorul minerilor pentru a restasura ordiniea.

Bucuresti a fost in aceasta noapte sub controlul fetelor negre in numar de 10.000 erau peste tot.

Ministrul de Interne si-a dat demisia. fetele negre stapani absoluti si sinistri, ocupa tot centrul Bucurestiului si piata Universitatii, aceasi din care ieri dimineata au fost ridicati studeni.

Sunt vreo 10.000 de venit la iniţiativa preşedintelui Iliescu.
Minerii spun că vor pleca doar atunci când linistea şi pacea va fi restabilită

Ce s-a intamplat in realitate?

A fost o confruntare militara terorista intre gruparea terorista interna kominternista NKVD ILIESCU, Voican Voiculescu, Mazilu, ROMAN, CARAMITRU ... si gruparea terorista externa kominternista NKVD GDS - Radio Europa Libera Silviu, Brucan, VALADIMIR TISMANEANU, EMIL HUREZEANU, TEODOR BACONSKY, DJUVARA, GABRIEL LIICEANU, HORIA PATAPIEVICI, DORU BRAIA, MONICA MACOVEI..., semnatarii DECLARATIEI din 16 iunie de la BUDAPESTA, Ungaria in care cereau destramarea Romaniei - AUTONOMIE MAGHIARA in Romania si atacarea militara terorista a Romaniei pentru ca FMI - loja B'nai B'rith sa ajunga la putere sa controleze economic, social, politic si militar Romania.

Komiternisti agenti NKVD care au implantat COMUNISMUL in Romania si au ucis si vanat cetateni romania care se impotriveau implementarii lui in Romania si deportarilor in SIBERIA Bolsevica in perioada 1944-1962, iar in 2010 vor despagubiri sioniste pentru detentie in inchisorile bolsevice-comuniste sovietice evreiesti in Romania.

Kominternisti agenti NKVD si copii lor COMUNISTI, care in 1989 au devenit luptatori ANTICOMUNISTI

Cine a organizat aceasta incercare de LOVITURA DE STAT?

FMI - B'nai B'rith niste scelerati, evrei spurcati din America CRIMINALI DE RAZBOI si ASASINII FIINTEI UMANE de sute de ani.

Actiuni mercenare teroriste sustinute de media sionista a actionarilor de la FMI - B'nai B'rith.

Divergenţe în CFSN. Le Monde, 13 ianuarie 1990, anuntata cu trei zile mai devreme 10 ianuarie 1990.

CFSN se confruntă cu demisii în lanţ şi manifestaţii de protest, iar Le Monde, 28 ianuarie 1990 sustine aceste manifestati de protest, dar si alte surse media: RADIO EUROPA LIBERA, Figaro ...

Ce vroiau?

Aplicarea cu forta strazi si cu sticle incendiare a PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA.

Tot ce scrie si se cere in aceasta PROCLAMATIE din 11 martie 1990, a fost instaurat si pus in aplicare de ION ILIESCU, prin COMUNICATUL FSN transmis de la TVR catre natiunea romana in seara zilei de 22 decembrie 1989 care este clar si precis si cu care se distruge si se jefuieste Romania si cu care loja B'nai B'rith lupta pentru exterminarea romanilor.

Implementarea PRIVATIZARI, RESTRUCTURARI SI DISPONIBILIZARI arme sioniste pentru scoaterea Romaniei la vanzare, distrugerea industriei si economiei si exterminarea poporului roman.

Punctul 8 al PROCLAMATIEI: FARA COMUNISTI

Cine striga si instiga cetatenii Bucurestiului sa iasa in strada impotriva COMUNISTILOR?

Kominternisti agenti NKVD GDS RADIO EUROPA LIBEARA