Friday, August 13, 2010

Cele 5 Legi Biologice

Postez link de descarcare in titlu; e foarte important pentru oameni sa inteleaga bolile, si mai ales cum pot fi tratate, si nu cum "trebuie sa luptam cu boala". Cu boala nu se lupta, "se da la pace intr'un mod amiabil". "Omul in lupta cu natura....omul a invins natura...." exprimari pline de ignoranta "suficientei" - ar spune dl. Mircea Badea.

German New Medicine- How You Control Your Own Healing

4 comments:

Madalin said...

Buna,eu sunt Madalin,imi place siteul tau,articolele si fotografiile publicate sunt bune,in general imi place sa vizitez siteuri si bloguri ca sa vad cum gindesc si ce opinii au alte persoane,eu sunt din Nehoiu ,Nehoiu e un frumos orasel din Judetul Buzau, Daca vrei intra aici si vei gasi un blog cu recopilari de Asasini in serie,e foarte incitant ,chiar daca e in alta limba are traductor incorporat.Daca vrei sa iti promovezi blogul,inscriel in acest Directorio web SEO , este un director web gratuit,oricum vreau sa iti recomand un blog interesant si un forum gratuit unde,la fel,iti poti prezenta blogul si in general poate fi o solutie buna pentru a primi vizitatori. Salutari din Madrid

LIBRA said...

Foarte interesant articolul.Pot spune ca desi majoritatea cunoastem posibilele cauze ale bolilor nu schimbam nimic in modul nostru de a percepe lucrurile, de a gandi si de a actiona...

Adi said...

M u i e la iehovisti, mormoni si atei!

atlanthman said...

Catre Ego'ul ce a lasat comentariul de mai sus: nu te incadreazi in cele 5/6 de care pomenesti aici- http://adrianarvunescu.wordpress.com/2010/09/11/pariul-lui-adi/ - tu autor. La Chakra a V'a se vede clar ca ai probleme, intuitia are in continuare capastru legat la intrare de bariera cunosterii, de VII'a nu se cade sa vb, fiecare are cat vrea, niciodata mai mult. Nu stergem comentariul, ca sa luam aminte: "nu amesteca perlele cu grauntele, porcul nu le recunoaste"
Citez: ""Inexorabil, ateismul pierde tragic acest pariu, deoarece unul dintre teneturile de baza ale ateismului este ca toti oamenii sa fie aproximativ de aceeasi (lipsa de) virtute"" Acest spirit inca nu a inteles ca orice este in transformare continua, nastere-viata-moarte in acest plan fizic, iar ateismul face si el parte din programul Creatiei, ca si furca pentru scos sfecla, sau ipod'ul, sau gaurile din Antarctica. Eu am inteles totusi lectia din partea lui si'i multumesc. Lectia: "nu lasa libere comentariile, fara sa le moderezi, pentru ca sunt si din cei ce au mancat perle, si alaturi de postari ce incearca sa sprijine starea de sanatate a unor semeni, apar cuvinte fara nici o noima in intelegerea oamenilor normali si paranormali"
Pace si Lumina