Sunday, January 8, 2012

Piramida Puterii & 2012 Part I&II (interviu cu Valery Uvarov)

PROJECT CAMELOT
Pyramid Power & 2012



"În 2007, Project Camelot a călătorit la Sankt-Peterburg, Russia ca să facă un interviu cu Valery Uvarov, Şeful Departmentului de Cercetări OZN, Paleoştiinţe şi Paleotehnologie al Academiei de Securitate Naţională a Rusiei. Acest om a cercetat textele străvechi referitoare la istoria neştiută a Pământului, la piramide, la meteoritul Tungus şi la multe alte subiecte, inclusiv ce ne aşteaptă în 2012 şi după.

El a re-interpretat tot ce a găsit despre piramide şi a demonstrat că Platon a greşit profund la traducerea hieroglifelor (a interpretat undele energetice ca fiind... valurile apei) şi, în consecinţă, tot eşafodajul teoriilor moderne a fost greşit. Până acum...

Transcriptul interviului (Partea 1 şi Partea 2):
http://projectavalon.net/

Valery Uvarov a scris mai multe cărţi şi articole şi le-a publicat, mai întâi în limba rusă, apoi în engleză: "The Pyramids" şi "The Wands of Horus" (Baghetele lui Horus) pot fi descărcate de aici (în format pdf), în limbile rusă şi engleză:
http://www.iicufi.org/

Chiar dacă nu aveţi timpul necesar să le citiţi în întregime, chiar dacă nu înţelegeţi o iotă ruseşte şi mai deloc englezeşte, doar examinând fotografiile şi desenele veţi avea un câştig imens. Aşa ceva nu prea vedeţi la CNN.

Puteţi să-i vizitaţi situl web şi să vedeţi sutele de fotografii pe care le-a făcut în cei 2 ani de construcţie a piramidei sale:
http://pyramids.iicufi.org/

Treceţi prin toate fazele; la faza nr. 9 veţi vedea filmuleţeul despre care vorbeşte în partea a 2-a a interviului, făcut cu telefonul mobil, în noaptea în care fiinţa luminoasă a ieşit din cristalul încastrat în peretele camerei sale.

Tot pe acea pagină, dar mai jos, veţi găsi şi o poză interesantă, care ilustrează unul din efectele piramidei sale, creşterea aurei persoanelor care au petrecut o oră în interiorul piramidei. Uimitor!

Câteva din rezultatele cercetărilor de laborator le găsiţi la pagina:
http://pyramids.iicufi.org/

şi următoarea,
http://pyramids.iicufi.org/

plus anexele respective.

Vizionare plăcută!"

SURSA: http://www.youtube.com/

Un film tradus de Dumitru Şonea.
sursa http://fymaaa.blogspot.com/2012/01/proiectul-camelot-piramida-puterii-2012.html

1 comment:

Baldovin said...

Personal nu vad nici o legatura intre fenomenul OZN si mascarada politicianista ce functioneaza prin neosclavagismul contemporan. Cu exceptia temei paranormalist/oznistica subscriu la ideile de pe blog. Bine te-am gasit! Un 2012 prolific!

Am luat RSS-urile, voi reveni!