Wednesday, March 28, 2012

Romania, stat ne-suveran spune Presedintele Basescu

Ascultati presedintele - al doilea film, min 6'42", vedeti cip si imaginati'va o politie a tarii europa in curte la voi cautand musetel plantat ilegal, si veti avea o imagine partiala a ceea ce va spunea Arsenie Boca - fara nici o trimitere aici catre religia crestin ortodoxa, pentru ca sclavii nu vor fi intrebati ce cult religios practica.
Filmuletul cu cip'ul: nu inseamna neaparat ca veti "pleca" ca efect al continutului acestuia, sau urmare a unei deteriorari comandate.
Microcipurile implantate la animale au provocat cancer in aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Tesutul cancerigen a aparut intotdeauna in jurul cip'ului RFID - Albrecht, K. “Microchip-Induced Tumors in Laboratory Rodents and Dogs: A Review of the Literature 1990-2006.”
complet, aici
"Chiar şi cu 60 de ani în urmă, în  timpul războiului din Vietnam, se făceau experimente de control al emoţiilor umane prin intermediul tehnologiei RFID, soldaţilor americani fiindu-le implantate microcipurile denumite Rambo, cu scopul de a le amplifica fluxul de adrenalină din sânge. Potrivit spuselor dr. Carl Sanders, inventatorul IMI („intelligence manned interface biotic” – interfaţa electronică biotică implantată în fiinţele umane), controlul şi influenţarea comportamentului subiecţilor umani prin intermediul dispozitivelor RFID a fost una dintre tehnicile testate în timpul războiului din Irak." sursa
Odata patria europa infiintata si noi parte din ea, nu vor fi decat slugi de nationalitate romana, care vor pune cnutul pe cei din tarc, care vor indura frica instituita de cip'ului pus obligatoriu. NU VETI AVEA ALTA OPTIUNE, odata ajunsi in acel timp.
Luati atitudine cat mai aveti coloana vertebrala intreaga - la propriu si figurat.
Nu uitati la final, multumiri in-crucisatorului pentru informatie.
Ce balci ...



sursa

No comments: