Sunday, April 26, 2009

Din 2008 articolul...cati au citit ce spune omul?

28.06.2008, GARDIANUL
asta ca sa fim mai aproape de sursa, unde citim:

- Spuneti-ne despre participarea dumneavoastra la congresele de ufologie mondiale. Am înteles ca ati fost plecat în multe tari si ca ati vazut multe lucruri ineresante. Ce ne puteti destainui? - Nu stiu daca din pacate sau din fericire sunt primul român care a ajuns în New Mexico si, mai mult decât atât, singurul est-european care a ajuns în „Zona 51”. - Ce înseamna aceasta „Zona 51“? - Este un obiectiv american militar de însemnatate exceptionala, unde sunt receptate si studiate cele mai noi constructii în domeniul aeronauticii si cuceririi spatiului cosmic. Se presupune ca în niste laboratoare subterane s-ar face studii asupra artefactelor, navelor, obiectelor unor civilizatii extraterestre, care au fost recuperate din spatiu sau de pe Pamânt. - Este o baza militara recunoscuta public în America? - Existenta acestui obiectiv militar a fost negata de catre oficialitatile militare americane. Dar fotografiile realizate prin satelit de catre terte tari, în special de catre francezi, chinezi, rusi, au fost date publicitatii si au scos în evidenta ca aceasta baza militara exista, mai mult decât atât, are o retea dezvoltata de comunicatii si este un obiectiv militar foarte mare ca suprafata, este cam cât orasul Constanta. În pofida acestui fapt, ea nu exista pe nici un fel de harta si nu este recunoscuta oficial de nimeni. Fotografiile din satelit scot la iveala piste de aterizare si decolare lungi de peste 6 kilometri, situate pe fundul unui lac sarat secat ce a existat, piste considerate din cele mai mari la momentul actual. - Exista o deschidere catre acceptarea altor civilizatii din afara Terrei? - Am observat, în cadrul acestor manifestari stiintifice, ca la nivel global se contureaza un curent care este din ce în ce mai pregnant, si anume ca populatia lumii, generic vorbind omenirea, este pregatita pentru o mare revelatie - recunoasterea contactului cu civilizatia extraterestra ipotetica sau a contactului cu ea. Este o mare deosebire sa recunosti ca exista niste entitati, niste fiinte în cosmos, si este un lucru urias sa recunosti ca universul este populat de multe alte civilizatii cu care am putea chiar avea contacte de mii de ani. Contacte care ar fi fost ascunse în mod deliberat de catre mai-marii lumii. Exista aceasta teorie, dincolo de teoria conspiratiei, cum ca exista un nucleu la nivel global care întotdeauna trece peste ideologii, credinte, peste disputele economice, politice, militare, care ar veghea la acest contact cu civilizatiile extraterestre.
- Exista o deschidere catre acceptarea altor civilizatii din afara Terrei? - Am observat, în cadrul acestor manifestari stiintifice, ca la nivel global se contureaza un curent care este din ce în ce mai pregnant, si anume ca populatia lumii, generic vorbind omenirea, este pregatita pentru o mare revelatie - recunoasterea contactului cu civilizatia extraterestra ipotetica sau a contactului cu ea. Este o mare deosebire sa recunosti ca exista niste entitati, niste fiinte în cosmos, si este un lucru urias sa recunosti ca universul este populat de multe alte civilizatii cu care am putea chiar avea contacte de mii de ani. Contacte care ar fi fost ascunse în mod deliberat de catre mai-marii lumii. Exista aceasta teorie, dincolo de teoria conspiratiei, cum ca exista un nucleu la nivel global care întotdeauna trece peste ideologii, credinte, peste disputele economice, politice, militare, care ar veghea la acest contact cu civilizatiile extraterestre. - Interesant este faptul ca de la observatorul astronomic al Vaticanului au venit confirmari în ceea ce priveste existenta altor civilizatii, NASA confirmând si ea acelasi lucru. - Se pare ca, în ultimul timp, religia nu se poate dezvolta fara stiinta si stiinta fara religie, fiecare are cai de cunoastere separate care le identifica si le personalizeaza. Dincolo de toate acestea, ramâne completarea reciproca... ceea ce nu poate face una, face cealalta. Exista la momentul actual trei descoperiri de ultima ora. Prima arata ca, de fapt, gândurile omului nu sunt în creier si ca nici un proces de gândire nu se petrece în creier, ci într-un câmp electromagnetic al creierului. A doua descoperire - care poate fi cea mai cumplita lovitura adusa materialismului - este ca nu exista materie, totul este energie pe diferite straturi, structuri si niveluri energetice. Iar a treia, cu care am cochetat mult timp si care ridica mari probleme, ar fi ca omul este asemanator unui program. Idee care duce catre teoria virtuala, acel matrix care ne spune ca existam nu ca entitati separate, ci ca o structura gen stup în interconectabilitate cu fiecare individ. Adica eu am o legatura cu Vasile de la Ploiesti, cu Gigel de la Iasi, cu Joe din America si cu Chan din China... - În acest caz putem pomeni si de cartea „Universul holografic“, care a aparut de curând si la noi pe piata. - Da, o recomand, este extraordinara. Ideile care sunt scrise în aceasta carte le-am auzit prin 71 din gura unui mare matematician, Grigore Moisil. Am avut norocul si ocazia de a asista la câteva conferinte pe care le facea duminica, cu elevi care doreau sa se pregateasca pentru facultatea de matematica. - Grigore Moisil vorbea la acea vreme despre universul holografic? - Da, chiar daca nu îi zicea holografic, îl denumea „universul imaginar” sau mental. Acest lucru m-a determinat si pe mine sa studiez problema si sa scriu o carte despre universul mental.

Oricine cere ajutor in a intelege ceva, clarificari, explicatii, trimiteri, il are. Terminati cu idioata deplasare la munca, kk, papa, somnel...baga info la greu si vezi ce esti, cine esti, cum interactionezi cu mediul si cu ceilalti, cu Pamantul si Divinitatea. Nu fi maimuta lui Darwin, in a carui epoca viata era aparuta intamplator, aparuta sub impulsul unui fulger - sau altceva de natura electrica - in mediul umed, din nimic...Orice e permis in exprimare benefica pentru orice fiinta, cu specificarea: fara a leza liberul arbitru al cuiva; nu credeti aiurelile ca aia nu e voie, aialalta nu e voie; tot ce nu dauneaza corpului, mintii, spiritului e bun. Cititi, cititi, cautati, intrebati si vi se va raspunde: "Samanta de Dumnezeu e in tine, cultiv'o!"Ai grija de corpul tau, pt ca orice actiune impotriva lui va avea recul, si orice actiune intreprinsa - la nivel fizic - sau gandita - energetic - interactioneaza cu toata omenirea, dupa cum ati citit mai sus, si acestea sunt descoperiri, nu teorii, presupuneri; omul a spuc f clar: ultimele 3 descoperiri sunt...Gandeste pozitiv, actioneaza pozitiv, fii atent cu ceilalti oameni, animale, plante. Cultiva'ti sentimentele frumoase, nu da curs actiunilor urate, daunatoare celorlalti si tie in special: iti incarci datoria de nici inforenergia nu te scoate. Ce e asta, inforenergia? Google, "inforenergie" - cautare...asta e viata, asta e evolutia, asa vei afla scopul pentru care existi....sau poate nu vrei sa stii...Linisteste'te oricum vei afla, dar ai posibilitatea sa'ti faci calculul pana atunci, sa vezi cum stai: credite, dobanzi penalizatoare, pe ce termen, etc. si sa "dregi" ce se mai poate drege. Astfel eviti contactul dur cu graficul la zi facut de Divinitate, si nu e de gluma, e ca'n viata: necunoasterea nu inseamna absolvere.

No comments: