Tuesday, October 6, 2009

LINK'uri EZOTERIE si nu numai. Tine de evolutie personala.

Solicit atentia mai ales celor tineri, pentru ca la cei peste o anumita suma de ani - greutate mare in a schimba directia, se blocheaza volanul:). Canalizati'va gandirea si actiunile spre benefic si constructiv; frumos spunea Argeseanu, din memorie: " am invatat sa distrug un om aflat pe partea cealalta a globului, dar adevarata angajare ti'o da incercarea de a'l face bine pe acelasi om, sau sanatos din bolnav" Acela e adevaratul om. Va spun cu certitudine ca alimentatia proasta - market, mediul nociv in care ne miscam - fac referire la atacul sustinut asupra corpului energetic cu "n" tipuri de aparate - care luate singular nu fac rau, dar in paralel folosite, sau insumate(dupa 2 min de convorbire la mobil, ai gaura'n cap:)) - ma refer la aura corpului uman, care se poate vedea astazi f usor, sunt dispozitive ce se vand cu aprox 10.000 eur bucata, mai orice cabinet privat isi poate lua), hainele din titei, pandative cu simboluri pe care nici cea mai " vrajitoarea piranda" nu ti le poate "dezlega", incaltaminte cu talpa din cauciuc, induc o stare per ansamblu suficienta pentru a ocupa pat de spital vreo 2 vieti; si acestia sunt numai cativa generatori. Tineri, cei de sus te vor prost, pt mana de lucru ieftina si deces odata cu pensionarea - asta urmare a uzurii rapide si alimentatiei fara nici o gandire logica. Cine spune astazi copiilor la scoala:"mestecati ce aveti in gura de 40 de ori, pt ca stomacul nu are dinti, si astfel veti fi multa vreme tineri si frumosi?" are sens sa vezi asha ceva la TV? La tv tipe cu teasta goala rau - dar o cheama "maimutza sexual", apoi eleva porno, o baba violata, o vaca a cazut in lac de 5 m......oameni buni, desteptati'va; astea's aiureli, un om evoluat nu are ce asculta asemenea enormitati ce ataca mintea, iar cand se vorbeste ca'ti imbolnaveste mintea, lumea rade, crede ca e o figura de stil. Nici macar nu inteleg verbul a imbolnavi, atat de tare le'a spalat creierul acest tv. Absolut nimic nu ajuta tv'ul, nu vad unul mai destept urmare a stationarii in fata lui; sa zica unul; uite ce bine am ajuns, ce sanatos sunt, ce fericit, urmare a hibernarii in fata sticlei. Cand ai niste prizonieri, nu'i lasi fara activitate, ca minte'a lucreaza la evadare. Ii pui la munca, le dai ceva activitati. Nu te pune cu cel cu mintea odihnita - era o vorba veche - chiar de prost, e odihnit. Asha incat da'le circ macar, zis'au cei "de pe capra", sa aiba cei 2 neuroni de munca, al treilea fiind in concediu:). Tv f prost astazi, influenteaza caracterul si actiunile oamenilor, nici nu mai trebuie mesaje subliminale, de ce sa trebuiasca, cand ii tampeste pe fata:)), iar ei rad la fel - tamp.
Scriu putin pentru a nu alimenta tocmai ceea ce se vrea, adica sa te prinda in capcana: raspunzi cu mintea, ganduri, care's energie. Pierzi energia ta, alimentand cu ea, tocmai ceea ce ei vor, adica razboiul impotriva lor, pentru a te tine ocupat, sa nu ai timp de tine, sa acumulezi cunostinte, sa evoluezi. Cel mai bine - parerea mea - e sa vezi de tine 100% si de familie, evolutie personala. Sunt si din cei cu teme generoase in aceasta viata, functii publice, care se vor afirma prin actiuni in sprijinul maselor, poate chiar cu sacrificiu personal; respect pentru ei, sa aiba Lumina!
Sunt doua pachete de 200 si 280 Mb pentru cei ce's interesati de continutul titlului de mai sus. Documentele sunt word si pdf.; pt nelamuriri va rog sa ma contactati.
http://www.sendspace.com/file/wrjsem

http://www.sendspace.com/file/lm0wfs

3 comments:

Anonymous said...

MUZICA EXCEPTIONALA.Multumesc cu tot sufletul.

Tasha said...

Interesant blogul tau...si-mi place enorm ce ai scris in prefata blogului...subscriu!!!

Brandusa said...

Bine te-am gasit, zic eu si continui a citi.Ceva mi te-a deschis azi si cum nimic nu-i intamplator, imi fac timp, sa vad !