Thursday, December 31, 2009

2010



Urez tuturor spiritelor intrupate "inainte vreme", acum si din "vremurile ce vor sa vie",
Lumina Divina si Pace!

"Luarea in stapanire" a din ce in ce mai mult "teren" pentru capitolul ezoterism - urmarea evenimentelor peste care asternem acceptul intelegerii, face ca Sinele Suprem sa ne conecteze la o frecventa superioara, iar beneficiul in plan fizic, mental-emotional si spiritual va fi prezent peste noi toti. Gandurile se indreapta si spre cei mai putin vazuti, dar continuu alaturi de noi, ce cred in ascensiunea "protejatilor". Multumirile noastre pentru acesti Maestri, Lumina si pentru ei, fie ca munca lor sa aiba rezultate!

Multumesc tuturor celor care mi'au dat Lumina - acum sau alta data, aici sau oriunde.











Iubire, Lumina si Pace!

6 comments:

puternic said...

cam putine posturi? din ce vad esti budist? gresesc?

atlanthman said...

budist.....nu. Mi'a placut mesajul din foto: copil aplecat spre cunoastere; chiar de nu mai sunt copil ca si varsta, imi plac "caderile" in atitudini de copil, care's sinceri. Iar cunoasterea iti da nota in Astral si intelegere in material:)
Posturi putine, adevarat. Am un domeniu luat recent - pe care am intentia sa'l folosesc pentru "expandare" ezoterica, cu o tinuta decenta, fara acid si baze:)). Acest blog a reprezentat pentru mine locul de exprimare a unor neintelegeri la nivel emotional-mental, a lumii in care ma miscc - fapt cu care astazi nu mai sunt deacord. Dar cum fiecare trebuie sa evolueze, as vrea sa cred ca si eu - asemenea multora de pe acest Pamant - ma inscriu spre acest scop, si prima adresa de lucru e propria mea minte si propriul mod de intelegere a realitatii si Legilor Creatiei. Ceea "ce e scris e bun scris", si nu inseamna ca nu a fost ceea ce am simtit eu; dar simtirea a fost facuta cu o baza de date ce a suferit update intre timp. Adevarat ca alimentatia si tv te naucesc...alternativa? Cunoasterea, spre orice domeniu e aplecare. Castigi f multe, dar primaul castig este faptul ca mintea nu'ti mai e atat de afectata de unele si altele, ci le iei ca si normalitate de care trebuie sa te feresti:)) Daca subiectul ezoterism e in sfera ta de interes, putem tine legatura...in 2, ascensiunea devine mai facila.
Iubire si Lumina

Antiignorantu said...

chestia cu scutul in RO .... Romania trebuie sa fie pregatita ptr. razboi armat !!! Romania este prinsa la mijloc in marea diversiune a tarilor care promoveaza razboaiele si - si testeaza armele si puterea ... iar se incalca legile FEMOSAN !

helene25 said...

Budismul este calea. Mie cel putin mi-a raspuns la intrebari

just_me said...

foarte faine pozele!!!(eu cred ca este foarte important sa ai o relatie cu Dumnezeu...iar rugaciunea e un mod simplu si placut sa vorbesti cu El)....:)

karma police said...

superbe poze