Sunday, August 8, 2010

TERAPIE HOLISTICA

In titlu aveti o adresa de site.
Este vremea ca fiinta umana sa functioneze la parametri cat mai apropiati de momentul Creatiei. Fizica cuantica  in paralel cu o parte din cunoasterile unor credinte, vin in sprijinul curentului New Age, pentru care OMUL este fiu de Dumnezeu. Urmarea -  si capacitatile lui psihice, mentale, fizice, sunt altele, dar efectul cauzelor (perceptii gresite despre spatiul 3D), a facut ca natura lui divina sa fie  "moarta". Am stat mult timp in blog, mai facand o critica ironica, mai o glumitza, mai o trimitere ca si la hochei - cu mantinela, in speranta ca oamenii se vor "trezi din Matrix". Am sperat ca vor gasi manualele in care se descrie modalitatea de a iesi din plasa intinsa de sistem in recuperarea sanatatii (energie aruncata de oameni continuu, fara efect, deoarece bolile nu le sunt tratate decat in plan fizic.)
Viata alerta de inceput de Mileniu III face ca omul sa nu inteleaga de ce traieste, care este sensul lui in plan terestru, de ce are vise, de ce uneori are deja-vu, de ce pierde sanatate, de ce nu e liber, ajungand un sclav al legilor, impunerilor, explicatiilor altora, creierul lui functionand numai dupa niste software instalat deja de acestia.
Cunoasteri care l'ar fi scos din marasm au fost "anihilate" (yoga - sex in grup si bautul urinei, terapiile energetice - biserica crestina ii afuriseste ca si pe ghicitori, neprimindu'i la spovedanie 10 ani) ramanand numai tratamentele naturale, din ce in ce mai mult folosindu'se termenul de "leacuri babesti". Intrarea in forta in era informatiei - a internetului - a dat peste cap planurile celor ce 'faceau cartile", deoarece odata cu intoxicarea din partea lor, era ignorantei incepe sa se destrame; orice om are un PC de pe care acceseaza informatii de ultima ora, altele decat cele ce tin de Matrix.
Sunt initiat in cateva sisteme de terapii energetice, complementare, holistice, (cate capete atatea denumiri, cand de fapt era suficient "terapie pentru sanatate"). Am descris pe site'ul catre care fac trimitere cu aceasta postare, cateva manuale pana la punctul in care un neinitiat are acces. Ce trebuie sa spun pentru ca sa se stie, este ca deocamdata, capacitatile de a face terapie se transmit numai prin initiere - acordaj. Mai exact, maestru sau profesorul ce are aceasta abilitate, curata-deschide meridiane energetice si chakre, pentru ca Energia Universala (prana, mana, qi, chi , ki, duhul sfant)sa circule prin corp mult mai liber decat inainte de acest proces; ridicand starea de sanatate a primitorului cu aproximativ 20 %. Urmeaza autotratamentul care va amplifica aceasta stare. Va rezulta o viata mai inteleapta, cu hrana de vibratie mai ridicata: acest fapt va insemna procente in plus. Deci, "verde in fata", o initiere constienta - de ce am ajuns eu aici si ce vreau sa fac pentru mine si ceilalti - inseamna prelungirea vietii in planul fizic, perceperea la nivel subtil a unor evenimente pe care le petreci sau actiuni ale altor persoane cu care interactionezi. Emotiile de vibratie joasa (furie, ura, egoism, gelozie, invidie) - vor disparea, atasarea de o stare materiala (bani, bunuri) capata alte valori decat cele obisnuite, ceea ce va produce in organism modificarea perceptiilor, schimbarea programelor de lucru. Sa dau un exemplu: " colegul meu de birou e un nesuferit, si'mi face mizerii continuu" Lucrand cu tehnici din cadrul Reiki sau tehnici shamanice, ii vei schimba comportamentul nu numai fata de tine ci si fata de lume si mediu. Multi vor spune ca nu este corect, deoarece ii incalci LA. Algoritmarea vectorilor de lucru e importanta, si asta va invata fiecare dupa cata cunoastere va acumula; deci nu e nici un pericol, atata timp cat algoritmezi corespunzator. Capacitatea ta de emisie a gandurilor si posibilitatea lor de a capata materializare este amplificata, iar gradul de protectie la intruziuni deasemenea. Sa nu crezi cumva ca devii superman. Devii OM. Simtirea acestui fenomen nu este instantanee, ci devine o stare mai pregnanta sau nu, functie de munca pe care ai s'o faci, la nivel mental si fizic, deoarece fara meditatii specifice, ramai tot cel de ieri. Ai devenit un maestru, sau ai un grad intr'un sistem de ascensiune a constiintei doar pe o hartie-diploma ce spune acest fapt, fara a si experimenta fenomenul.
Asta te va face sa intelegi pe propriul corp efectului terapiei energetice. Sunt persoane care vor spune ca e placebo. Astept demonstratii; cand am facut un tratament pentru o persoana ce'si fracturase o coasta cu cateva zile in urma: "nu stiu ce ai facut, dar parca imi umblai cu mana pe sub torace, parca lucrai ceva acolo, nu pot explica fenomenul". De punctat ca nu am solicitat nici o vizionare din partea lui, decat o atentie marita la ce se petrece la nivelul corpului fizic. A recunoscut numai dupa o sedinta, disparitia in mare procent a durerii fizice 80-90%, si recapatarea rapida a formei initiale a segmentului osos in cauza. Medicina alopata nu recunoaste aceste fenomene deoarece nu au aparate de masura in laboratoare pentru asa ceva, dar asta nu inseamna ca ele nu exista. Sunt oameni care leviteaza in mijlocul oraselor, cu public de sute sau mii de persoane, si nici o stiinta sau aparate de masura nu pot explica fenomenul, deoarece legile fizicii clasice sunt incalcate. Nu incerca sa intelegi ceva nou prin niste perceptii deja instituite; nu vei reusi sa intelegi fenomenul. Pentru un sistem vechi ce nu mai corespunde, nu il modifici, gandesti unul nou. Legile trebuie schimbate, si unul din motive este aparitia fizicii cuantice, mai corect expansiunea, pentru ca ea exista. Acceleratorul de particule din Elvetia, a carui factura de constructie abia au platit'o 5 state, a fost devansat ca si rezultate de ecuatiile lui Nassim Haramein. Cine vrea sa stie mai multe, sunt filme de 3 ore, 8 ore, pe stage.vu, youtube, sau google video

Orice castig in starea de sanatate vine de la nivelul spiritual, isi face efectul in campul mental-emotional, si apoi se vad rezultate in corpul fizic
Ce vei putea deasemenea sa faci: sesiuni de terapie pentru tine sau persoanele apropiate, plante, animale, evenimente. Modalitatile de lucru sunt prezentate in site, daca cineva va dori sa stie mai multe va cauta; daca cere un sprijin, va fi ajutat. In urma initierii, fiecare primeste un numar de entitati din alte dimensiuni pentru asistare, ajutor. Nu sunt niste personaje fata de care trebuie sa te inchini, pupi fel de fel de aiureli din spatiul 3D, sau alte minuni; e un spirit la fel ca si tine, care te asista si te ajuta, la fel cum tu ajuti vecinul, daca are nevoie, si daca o cere. Nu au chip uman; sunt din alte dimensiuni, sunt Energie. Poti sa le spui ingeri, arhangheli, serafimi, extraterestri, spiridusi, zane, cum vrei tu, chiar nu are importanta. Doar lucreaza atent si respectuos, dupa cum am spus, entitatea respectiva iti este egala, nu sclav.. Constientizeaza normalitatea acestei stari pentru a iesi din tiparele credintelor si sistemelor care nu va aduc Lumina, ci numai boala si neintelegeri.

Nu va pierdeti vremea in hatisuri cu tehnici usoare, gen "dat cu capul de pamant" (umilirea), cererea iertarii (recunoasterea vinovatiei, daca se poate chiar sa recunosti pacatul originar); deschideti mintea pentru a vedea dincolo de ce ti se arata in fiecare zi pe sticla, pe hartie, sau in difuzoarele radiourilor; alea's intoxicari. Adevarata informatie e pusa in carti. Citesti, afli, aplici, cunosti intr'adevar. Asta e viata frumoasa si plina de mister, continuu.

Va prezint o populatie ca nu are legatura cu religia crestina:

"Numarul japonezilor care au implinit 100 de ani sau au depasit aceasta varsta este in continua crestere in Japonia si va ajunge pana la sfarsitul lunii la cifra de 28.395, a relatat Reuters.

Acest numar a crescut cu 2.841 de persoane in raport cu anul trecut, a precizat Ministerului Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale. Cea mai in varsta persoana din Japonia este o femeie, Yoneko Minagawa, care a implinit 113 ani. Ea locuieste pe Insula Kyushu, din sudul Japoniei, o regiune care se mandreste cu cel mai mare numar de centenari.
Femeile constituie majoritatea persoanelor cu varste peste 100 de ani (85,4%). In Japonia se inregistreaza cea mai ridicata durata medie de viata din lume, adica 81,55 de ani. La femei, varsta medie este de 84,61 de ani, in timp ce la barbati media este mai mica, de 77,86 de ani, in crestere fata de anii precedenti.
Publicarea raportului coincide cu Ziua respectului pentru varstnici ("Keiro no Hi", in limba japoneza).

Aceasta celebrare a celor intelepti a avut loc, pentru prima data, in 1951, sub denumirea "Ziua persoanelor in varsta" ("Toshiyori no Hi"). In 1996, a devenit zi nationala si si-a schimbat numele in cel actual. "Keiro no Hi" se sarbatoreste in mod traditional in cea de-a treia zi de luni din septembrie. In aceasta zi au loc diferite manifestari, prin care cei mai tineri le multumesc celor varstnici pentru contributia adusa la dezvoltarea societatii, pentru ajutorul pe care il ofera efectiv sau prin experienta de viata acumulata.

Oficialitatile organizeaza mese rotunde, in cadrul carora se discuta aspecte legate de problemele cu care se confrunta batranii si se cauta modalitati de imbunatatire a vietii lor.
De "Keiro no Hi", dar nu numai in aceasta zi, japonezii celebreaza un simbol: acela al longevitatii. Din timpuri stravechi, in Japonia, varsta inaintata este asociata cu profunzimea si verticalitatea spirituala, calitati pe care urmasii samurailor le pretuiesc in mod deosebit."


Wikipedia:


Religie


Templul budist Toshodaiji, parte a unui loc din patrimoniul cultural mondial UNESCO, în Nara.
Principalele religii din Japonia sunt Budismul și Șintoismul. Totuși, majoritatea japonezilor nu sunt adepții unei singure religii, ci încorporează în viața lor de zi cu zi caracteristici din ambele religii, într-un proces numit sincretism. Învățăturile budiste și șintoiste sunt adânc încorporate în viața zilnică din Japonia, deși japonezii pot să nu își dea seama de acest lucru. În general, este dificil pentru cei necunoscători să separe religia "adevărată" japoneză de superstițiile și ritualurile de zi cu zi, iar majoritatea japonezilor nu își pun problema să le separe.

Educație

Sistemul educației obligatorii a fost introdus în Japonia în anul 1872, ca rezultat al restaurării Meiji. Din 1947, educația obligatorie constă în școala primară și gimnaziul, care durează 9 ani, (de la vârsta de 6 la 15 ani). Aproape toți copiii își continuă educația la un liceu, care durează trei ani, iar 96% din absolvenții de liceu merg mai departe la universitate, post liceale, școli de meserii sau alte instituții de învățământ.

Cum se face ca o populatie ce are o credinta total diferita de a noastra - are cea mai ridicata medie de viata de pe Pamant? ...?

 

Nu uitati, Reiki de la ei a fost adus, alaturi de alte tehnici similare; modul organizat in gandire si actiune a facut sa le fie revelat sistemul, deoarece spiritualitatea de aici incepe, si nu de la actiuni cu care noi, occidentalii, europenii, suntem foarte comuni. 

 

„Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.“ Buddha


Hotararea de a fi initiat intr'un sistem de ascensiune spirituala ce are cunoastere si poate lucra in campurile energetice ale omului din spatiul 3D, apartine fiecaruia. Nu poate fi impusa sau facuta fara acceptul persoanei. Orice lamurire in domeniu, ajutor sau asistare, ofer aici.



 Pace si Lumina

9 comments:

Cristescu Bogdan said...

Le spui bine, dar eşti prea aprig. Nu prea vorbeşti cu inima ...

atlanthman said...

Namaste!
"le spui bine" cine a spus'o? ratiunea sau inima? "dar esti prea aprig" e o greseala oare?...unde e tabelul ca cat e acceptat aprig, mai aprig, foarte aprig, si toleranta in sistem? trebuie toti sa fim intr'un anume fel, poate ar trebui "molateci"? Da'mi voie sa ma indoi...mai sunt cateva mii de concetateni ce asculta dimineata "Desteapta'te romane!" imn cat se poate de prost ales, deoarece este subinteles aspectul ca romanul doarme, (in sensul de adormire a constiintei - in cadrul cantului adresandu'i'se indeamnul de a se trezi. Nimic mai adevarat, romanul "doarme". Dar niciunde nu'i spui copilului ce nu a reusit a atinge telul - ca e prost, pentru ca alimentarea acestui gand in mod repetat cauzeaza in 3D efectul "materializare". La prezent ar putea suna cam " esti destept romane".
O inima niciodata nu judeca alta inima. Deci ai facut'o rational. Nu se pune:)

Raul Gonzales said...

eu sunt de acord cu citeva din teoriile tale,...apropo Felicitari pentru munca ta depusa pe acest site,e foarte bine organizat,imi plac fotografiile si articulele tale,o sa te mai vizitez curind ca sa vad ce ai mai facut,iti las citeva linkuri catre niste siteuri interesante,sper sa iti placa Nehoiu online ,Nehoiu e un oras in Judetul Buzau , Marketing ,asta e afacerea mea, Asesinos seriales ,asta e un blog cu asasini in serie,are traductor incorporat ,Directorio web SEO ,asta e un director web gratuit dar cu link reciproc unde iti poti inscrie pagina ta,salutari,Raul din Madrid

Cristescu Bogdan said...

Dacă îţi spuneam ceva cu inima nu aveai ce să citeşti:).

atlanthman said...

Fiecare face cat poate in exprimare, in presupuneri, care sunt limitate de propriul proces al gandirii, "restrictionate" de perceptii armonioase sau nu.
Te invit sa faci corectura la:
"Despre sanatate, rog comentariu daca aveti info despre continutul din link-titlu" - unde, presupun ca nu ai facut lectura completa si urmarea a fost concluzia ta ca eu sugerat tratament cu chimioterapie persoanelor bolnave de cancer, presupunere pe care ai declarat'o scris. Cred ca ar fi corect sa revii cu corectie, sau sustii afirmatia cu argumente.
Oricine poate lectura textul si poate spune daca este vreo exprimare subtila - macar, ce poate face pe cititor sa inteleaga ca un tratament chimioterapeutic este indicat in cazul cancerului.
Nu iti voi sterge comments.

Pace si Lumina.

Celestine Mihaela said...

As putea avea si eu link spre video-ul denumit "desteapta-te pe bune" ?

Imi place ce am auzit

Interesant blog ul

C.

zare_albastră said...

foarte interesant, nu am mai citit nicaieri astfel de informatii

zare_albastră said...

As vrea sa aflu mai multe de spre acest gen de terapie

atlanthman said...

atlanthman@yahoo.com, sau reikiatlanth@gmail.com, si putem discuta pe acest subiect, daca te intereseaza