Tuesday, May 31, 2011

Cum guvernele&serviciile secrete isi ucid proprii cetateni si libertarea acestora

Daca maine mori si inca nu ai vazut acest film, ai vietuit - mancat, dormit si muncit in acesta viata, avand ca fundament o minciuna; mai exact, chiar ai "ars gazul" degeaba. Ai fost o oaie din intreaga Miorita, timp in care ti s'a repetat in urechile pline de praf propagandistic, ca tu ai fi STATUL, si mai departe ca acest STAT este in slujba ta[?????], si ca ti se respecta drepturile constitutionale. Deci, in "gradina lui Ion, toate oile'nca dorm...", fapt deosebit de imbucurator pt lupi si caini, care regizeaza piesa dupa piesa, pana oaia va ramane goala-pusca, numai cu CNP'ul. Si acest scenariu este oriunde arunci privirea...si oriunde arunci privirea, arunci si banii; nu neaparat tu, ci cei "abilitati" sa faca asta, cu si pe banii tai.
Desteapta'te; vizioneaza filmul, si fii atent la ce se intampla in lume si la cat de multe din drepturi si abilitati a renuntat omul, "predandu'le" diferitelor organizatii, organisme, aparate de securitate, sisteme de sanatate, de protectie a copilului fata de parinti, a protectiei parintilor fata de copii, a protectiei in fata violului, dupa care s'au ingrijit de protectia violatorului, a protectiei fata de gripa aviara, porcina, umana :), a protectiei fata de caini, a protectiei cainilor fata de oamenilor....o mai mare tragico-comedie nici ca se poate. Si astea toate pentru ca omul sa nu traiasca viata in mod armonios, in cadrul unei familii normale, sanatoase - ci sa fie un trepadus in acest scenariu, sa alimenteze cu energia lui aceste teatre in care va lupta in arena in timp ce pretorienii privesc amuzati.
Oamenii traiesc un scenariu; acesta e Matrix'ul prezentat in trilogie, insa cei care au vazut filmul nu au inteles mesajul, fiind atenti in efectele de scena si catalogarea ca si SF. Ei nu stiu inca scopul vietii....: sunt papusi pt corporatii si concerne, timp de 35, 40 de ani, in ultimii luptandu'se pentru medicamentele pe care trebuie sa si le administreze urmare a suferintei pe care o incearca organismul "bombardat" cu prostii, minciuni si demo'uri pe parcursul vietii.
Cum spune si filmul "ATI AJUNS SA VA IUBITI PROPRIA PROSTIE SI SCLAVIE" pentru ca va ofera comoditate, fara sa fiti expusi la efort fizic sau mental.
2 ore filmul, dar esti mai informat decat in 10 ani de emisiuni de la posturile tv conventionale.
Curata mintea si astfel va fi si omul.

Pace si Lumina

2 comments:

Mircea Florescu said...

Si crezi ca acest film nu este o alta forma de manipulare? in ziua de azi nu poti avea incredere nici macar in tine

atlanthman said...

Mircea, poate fi precum spui si multumesc pentru intrebare...
Ai vazut cumva vreun indemn de genul: "tineri, nu ramaneti prizonierii unor indemnuri vechi de 2mii de ani din acele scrieri religioase ale pastorilor iudei, sau cu cele insusite din sfera familiei, societate; cercetati, pentru ca numai propria cunoastere si experienta va ofera siguranta de care aveti nevoie inca 50, 60 de ani. Altfel, veti retrai o viata a tatalui, a mamei, sau a unei rude, profesor..." nu am vazut asa ceva, si nici in scoala nu te invata decat un comentariu mioritic a unui "stiutor"...iar la lectie trebuie sa'l repeti papagaliceste, fara a fi respectata intuitia elevului, care este o abilitate umana data la concepere.
Nu am spus ca detine acest film adevarul suprem [e o alta imagine a evenimentelor respective]; daca te uiti mai adanc, vezi ca cei care suporta diverse nefericiri in viata, cu asta tema au venit, sa invete acea lectie. Diferenta este ca o poate invata din prima daca are cunoastere sau poate sta intr'o clasa 50 de ani, lipsindu'i informatia corecta. Deocamdata tv'ul obisnuit ii ofera "paine si circ".
Spun ca un om informat corect poate deveni Om cu o viata lunga si fericita, in timp ce un altul mai putin atent, ramane manipulat de tv, cumpara alimente moarte sau pasteurizate din market pe care si le prepara la cuptorul cu microunde, doarme pe un nod Hartman, mai are in apropiere si un traf' de inalta tensiune, pt economie monteaza lampi fluorescente, foloseste tel mobil mai mult decat strict necesar, creierul lui nu ajunge niciodata sub 13 hz, pt ca nimeni nu ii explica ce ar insemna asta...il anunta "stiutorii" undeva in mod public de aceste lucruri? Va trai aproximativ 60 de ani, exact cand ar trebui sa se retraga la o pensie meritata, fapt de care nu se va bucura. Banii raman unde stim.
Informatia din mass-media nu este cea corecta, decat poti s'o numesti cea din "imediata realitate", care nu este realitatea insasi.
Fiecare isi are adevarul sau, functie de informatiile pe care le'a cercetat si experimentat; restul sunt cuvinte auzite undeva, spuse de cineva : "am auzit ca, cineva a spus ca" astea sunt informatii pe care le depozitezi, le iei ca si reale, fara sa fie.
Pana sa aflam adevarul, toti stiau ca'n '89 a fost o revolutie si nu o lovitura de stat, pana sa aflam ca parte din hotelurile de pe plaja romaneasca deverseaza la 100 de metri de plaja apa menajera [cu tot ce inseamna asta:)], oamenii faceau plaja si baie in acele locuri fara probleme, pana sa aflam ca sarea iodata contine ferocianura si produce mai multi bolnavi de hipertiroitidie pe an decat erau in perioada '94-'98, lumea cauta sarea iodata; aste's cateva exemple ca sa intelegem ca informatia nu ajunge la consumator, pentru ca Statul - se intelege ca nu intru eu sau tu aici, decat daca e vb de achitarea de taxe si alte obligatii - prin contractele care se fac intre membri, pierde bani [e un istet care de ex a obtinut ctr. pt iodarea sarii, pe principiul ca e benefic populatiei...el sta acasa si din acest proces, ii "curg" banii; daca se afla, cetatenii ar cauta numai sarea grunjoasa, fara sa se atinga de cealalta, in timp ce ministerul alimentatiei..s.a.m.d., ar pierde credibilitate prin sustinerea pe care a dat'o procesului mai sus mentionat]
Pt cei din i'le Feroe, a intra in randurile barbatilor, inseamna a participa la masacrarea balenelor si nu ai sa'i convingi de altceva; nu vor renunta la vechile perceptii despre lume si viata, instituite in Evul Mediu, datorita credintei. Cam despre asta e vb si aici, in spatiul romanesc, unde la sarbatorile de Paste, masacram miei...mii de miei, si facem chiolhane fara sa intelegem mesajul real.
Informatia reala este de fiece data greu de accesat, pt ca nu e la vedere, protv, antena3, sau tvinternational.
Altfel, sa ai sanatate si intuitie in tot ceea ce faci,
Pace si Lumina