Monday, March 25, 2013

Recomandare


"HELP! Am o urgenta: imi trebuie un model de caracterizare pt.un angajat, de fapt referinte cerute de la actualul angajator de catre firma la care acesta vrea sa candideze pt.un post.
Ma poate ajuta cineva,please?(eventual PM)
Mii de multumiri,"


"Fetelor, va rog mult care puteti sa ma ajutati cu un model de caracterizare .....luni sotul trebuie sa isi depuna dosarul pentru un nou job....iar actuala sefa de personal a spus ca nu stie cum se face. In concluzie, sa isi faca el una si ea doar semneaza" 

*
*    *

 "Fetele va pun eu un model pe care l-am primit eu de la un fost loc de munca. Va rog sa nu criticati, e doar un model, ok?

Scrisoare de Recomandare

Am fost seful direct a D-nei.______ din iulie 2002 pana in ianuarie 2005, perioada in care a fost angajata cu contract de munca cu norma intreaga la S.C. ______ S.R.L.
A fost decizia mea de a o angaja pe functia de DIRECTOR VANZARI deoarece am apreciat si apreciez calitatile ei profesionale.
D-na. ______a fost un angajat eficient, de incredere, care s-a adaptat cu usurinta situatiilor dificile si carora le-a facut fata cu succes si profesionalism.
Datorita specificului muncii noastre, ne confruntam zi de zi cu situatii noi si complexe. D-na. ______a stiut intotdeauna sa rezolve sarcinile ce i s-au trasat si a facut acest lucru printr-o munca sustinuta dar si prin inovatii personale de exceptie.
D-na. ________ a fost un profesionist de valoare din cadrul firmei noastre si de aceea o recomand calduros.

Director general Data 21.04.2005"
***

 "Tocmai stersesem documentul, dar uite ca l-am recuperat
Nume Companie
Adresa
Tel ; Fax
CUI
J
Cont / Banca

Nr…/ data….


Domnul …..a fost angajat în (data ) pe postul de(…). Încã de la început s-a dovedit a fi unul dintre membrii importanþi ai echipei noastre prin adaptarea ºi integrarea sa rapida atât din punct de vedere social cat ºi profesional.
A participat în mod direct la proiectele importante ale Companiei, fiind implicat tot mai mult în activitãþi complexe care depãºeau sfera responsabilitãþilor prevãzute în Fiºa Postului.
Remarcându-se ca o persoanã cu o gândire maturã, cu dorinþa constantã de autodepãºire, creativ, cu o abilitate deosebitã de a gãsi soluþii la probleme tehnice dar ºi cu o foarte bunã capacitate de relaþionare interumanã, în Februarie 2006 a fost promovat pe poziþia de Team Leader fiind implicat în procesul de recrutare, formare ºi evaluare a celor din echipa sa, de coordonare ºi control a activitãþii acestora, responsabilitatea respectãrii termenelor de predare a lucrãrilor ºi calitatea lor revenindu-i direct.
Dl… a fost în tot acest timp ºi un foarte bun coleg ºi prieten.
Pãrãseºte Compania în (…), din proprie voinþã, plecarea sa fiind o pierdere realã pentru Companie.

Cu stimã,


Manager
Nume
Semnatura

(Stampil"




 "...Vă creaţi un personaj, circulaţi mascaţi pentru a-i inşela pe ceilalţi şi apoi vă inclinaţi in faţa a ceea ce gandesc ei despre voi. Această comedie care se perpetuează din viaţă in viaţă este unul din obstacolele majore pe calea cunoaşterii de sine. Trebuie incetată această impostură [...] Imensa inşelătorie la care consimţiţi vă interzice viaţa. Treziţi-vă! Ridicaţi-vă! Incetaţi să mai dormiţi!”
 
"CUNOAŞTEREA DE SINE" OSHO RAJNEESH
"Fa-ti un obicei din a trai cu integritate. Integritatea este legata de cuvantul "integral".
       A fi integral, sau integru, insemneaza a fi intreg, sau nedivizat.
    Egoul creeaza compartimentari in sine. S-ar putea sa aratam o fata sefului nostru, alta fata persoanei cu care suntem intimi, si iarasi alta fata familiei noastre.
       Ne schimbam depinzand de persoana cu care suntem.
    Fiecare schimbare a sinelui este echivalenta cu o sub-personalitate. Deseori aceste sub-personalitati  nu se cunosc una pe alta. Acest lucru este un teren fertil pentru ego. [...]"

Kristopher Raphael

unde pot duce sub-personalitatile: unul afirma ca e foarte capabil, exigent, super-profesionist, altul e nebun - ambele cu dovezi care le atesta. Probabil va intrebati care din cei doi e mai sanatos sau mai putin sanatos; nu este nici o diferenta, sunt doar extremitatile mintii.
http://nebunus.files.wordpress.com/2012/11/img_4427.jpg
puteti copy/paste caracterizarile de mai sus, daca va ajuta :)

No comments: