Friday, December 31, 2010

" LA MULTI ANI !!!"



Inca o miscare de revolutie a Pamantului in jurul Soarelui....va mai trece putin si vom scrie din motive stiintifice care sustin cele ezoterice - Soare cu litera mica.
Volumul, calitatea si domeniile informatiilor accesate in acest an pe care'l incheiem, este cu mult peste asteptari - fac referire la cele puse pe sticla, internet, sau chiar carti. Fata nevazuta a Lunii si cea vazuta a lumii - insa este aceeasi; oamenii prinsi in "sclavia celor 8 cortine" inca se ma zbat sa'si explice afectiunile si evenimentele care le vin ca si proprii creatii sau datorii karmice - prin cuvinte simple si fara substanta: "ma dor oasele, e de la vreme", "am racit pentru ca am stat ieri in curent", "m'am lovit la mana pentru ca usa a fost impinsa de vant", sau "mi s'a intamplat cutare lucru din cauza vecinului, colegului de munca, cumnatei, sefului statului"etc, cunoastem politica mintii de a proiecta greselile proprii in rucsacul altora (NOI NU SUNTEM NICIODATA VINOVATI.....spune mintea inteligenta, EGO'ul, sau cum vreti sa'i spuneti, eu am proiectat cel mai bun scenariu...). Atata timp cat ei vor crede a trece acestea toate ca si destin, fara a vrea sa impinga constiinta spre extindere - asta se face numai prin cunoastere care in prima faza inseamna lecturi, meditatii, timp in relatie cu natura (nu la gratar) - ceea ce ei numesc durere fizica si evenimente nefericite le vor afecta in continuare viata, chiar daca acum de sarbatori vor afisa o fata de oameni multumiti. Maine, vor fi din nou cei de ieri.
Aceasta perioada de tranzitie spre spiritualitate - multi inteleg prin acest cuvant sa intre in biserica, nefiind o alta cale de a comunica cu Dumnezeu decat pe strada X, nr.cutare - va insemna inca multi ani de truda; spiritul, mintea si fizicul omului pamantean va incerca noi si noi experiente, pana va renunta la ceea ce'i provoaca acum stagnarea la nivelul la care se afla: separarea de Intreg, indepartarea de natura, de elementele ei, cautarea multumirii in material, "intregirea sufletului" prin diverse achizitii de market, de cele mai multe ori nefolositoare, dar mai ales neascultarea Sinelui, care poate fi scris cu litera mare, pentru ca e singular, nefiind doua identice.
Omul pamantean este o masina extraordinara, cu capacitati uimitoare, insa societatile prin care a trecut inclusiv cea in care se afla, inca sunt tematoare in privinta lor. Este motivul pentru care si informatiile de reala calitate sunt strecurate pe sub usa, una cate una, aparent fara legatura intre ele. Credinta ca toti trebuie sa devenim Homo Luminous ar crea o partie pe care tot mai multi vor urca, gasind in ascensiune calea reala pentru desavarsirea ca Spirite de Dumnezeu.
Sperand ca aceste fapte-lucruri sa se petreaca cat mai curand, inchei postarile anului 2010. 


Pentru toti cei intrupati in aceasta viata pamanteana, Ghizilor de Lumina, entitatilor din Astral, Maestrilor Ascensionati - si tuturor celor care 
trebuie, pot si vin in sprijinul nostru pentru a integra lectiile 
de viata in mod armonios in viata noastra si in 
acelasi timp ne ajuta sa intelegem
acele lectii,


Pace si Lumina

No comments: