Sunday, February 6, 2011

Cavalerul Apocalipseihttp://cybershamans.blogspot.com/
Pare de domeniul fantasticului. Insa o televiziune serioasa a captat pe o inregistrare a revoltelor din Egipto imagine ce pare fantoma unui calaret. Ce trece prin mijlocul demonstrantilor.
Si nu numai ca trece, dar pare ca-i si supravegheaza. Egiptul a fost totdeauna un taram al misterelor, spun reporterii de la MSNBC, care au surprins joi noapte imaginile respective.

Interesanta este si culoarea calului, cu o tenta galbui-verzuie, ceea ce i-a facut pe multi sa remarce o asemanare cu unul din calaretii Apocalipsei: "Şi când a deschis pecetea a patra, am auzit glasul fiinţei a patra, zicând: Vino şi vezi. Şi m-am uitat şi iată un cal galben-verzui şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ." (Capitolul 6)

In imaginile de mai jos se poate vedea secventa respectiva, despre care scepticii au spus ca este o lumina reflectata, probabil de la anumite flacari care ar fi fost prezente in imagini, iar obiectivul le-a captat:

"Extraordinar este faptul ca in imaginea respectiva, calaretul fantomatic poarta o gluga si pare a fi infasurat intr-un soi de giulgiu, exact ca si in reprezentarile imaginilor apocaliptice. Probabil ca multi vor spune ca este un trucaj, ca sunt suprapuneri, desi ca,era este una digitala, deci este exclusa o suprapunere cum ar fi fost posibila la o caseta cu banda magnetica.

Se vorbeste si despre o reflectie a luminii, sau a unor flacari dimprejur. Ramane sa fie analizata de specialistii in tehnici video. La fel de interesant este si textul biblic ce descrie acest calaret si contextul respectiv, parfe a fi exact ceea ce se intampla acum, iar a patra parte a pamantului ar putea fi intreaga lume islamica", comenteaza pentru Agentia.org colaboratorul nostru Cristian Negureanu, expert in paranormal si in misterele lumii actuale.

No comments: