Tuesday, October 4, 2011

Sanatatea este o STARE - ce tine de vointa fiecaruia...Mind your Step

Vorbesc de cel putin 2 - 3 ani, destul de "la vedere" - oamenilor, spre a renunta la a se alimenta cu carne, lactate si oua. Combat si povestea stupida ca trebuie consumata soda iodata - continand ferocianura. Explic aceaste emisie cu motivatii de natura spirituala, informationala (orice mananci este materie informata) si morala.
Ceea ce vedeti mai jos este un "semn de circulatie", adica e deja pe sticla, il vede toata lumea, si sunteti informati - as spune oficial - ca va otraviti voi, copiii (cornul si laptele), si batranii - continuu si sustinut,... apoi sa nu aveti pretentii a va ridica vreodata pensia, sau copilul sa nu infunde spitalul; Oricare dintre filme si cercetari private va arata ce trebuie sa bagati in gura, de ce anume trebuie sa faceti astfel si nu altcumva. 
Pentru cei care au copii; lasati'i sa vada aceste filme, pentru a nu avea o constiinta ingusta, "lucrata" cum a fost a noastra, acesti copii vor avea o sanatate net superioara voua. Nu cadeti in capcana traditiei, obisnuintei, reclamei si gustului...toate au fost instituite pentru a va tine prosti, a consuma cadavre - ORICE ANIMAL, PENTRU A FI TRANSAT-CONSUMAT, TREBUIE SA FIE INTAI UCIS. ODATA UCIS, DEVINE CADAVRU, si a sta in fata tv'ului ore intregi fara nici un scop real (de fapt e un scop - de a putea fi manipulati). 
Al treilea film va va zdruncina credinta stomacului; daca considerati ca cei 10 cm patrati ai limbii (numai ea va "anunta" de gustului mancarii) sunt foarte important de satisfacut, ramaneti unde sunteti, si pregatiti'va pijamalele pentru spital; cu ceva cunostinte, se poate rezerva si un loc pt eternitate "mai in fata". Insa nu faceti greseala de a critica - judeca fara cunostinte ce e in "partea nevazuta a Lunii", deoarece nu a'ti experimentat ce este acolo, nu aveti imagine.
Necunoasterea Legii nu te absolva de consecintele nerespectarii ei. Legea naturii este aspra; nu i te poti sustrage, orice pile ai avea.






1 comment:

AdiStar said...

Buna ziua

Filme documentare traduse ro
http://www.autostonny.ro/html_auto/Documentare.html
Poze secrete
http://www.autostonny.ro/Diverse/Muzica_Video/files/1_GoogleSecretIMAGE.html
Secrete GOOGLE
http://www.autostonny.ro/Diverse/Muzica_Video/files/1.1_GoogleSecretIMAGE.html

Doresc sa fac un schimb de link cu stie-ul dumneavoastra.
Sperand intr-un raspuns afirmativ , va trimit adresa site-ului meu. Titlu: Scoala de soferi Bucuresti
URL :http://www.adi-star.ro/
Multumesc anticipat si scuze de deranj.
Cu mult respect.
AdiStar
Ps.Astept raspns si ( URL Si Titlu )
Pentru cei interesati DETALII: http://www.adi-star.ro/Html/Schimb_link.html
adistarro@yahoo.com