Thursday, December 2, 2010

...cam multa populatie, tre' sa facem ceva...


Urmariti ce spune Bill Gates intre minutele 4.34 si 4.50 (daca nu va intra subtitrarea, dati click pe View Subtitle si selectati apoi limba Romana).
Daca i-a scapat fara sa realizeze atunci "gura pacatosului, adevar graieste!" El spune: "Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%. "
Ca intotdeauna, cum spunea David Icke, apare un tip cu priza, ce arata problema, sugereaza si solutia in acest caz, lumea il crede, da credit, si se trezesc cu aceleasi taxe la energie, cu pret la fel de mare, cand de fapt ea este libera toata ziua si noaptea, si nu cum ne explica Bill Gates, ce are si el de aparat interesele catorva corbi.
De remarcat "carnetul lui de note", in care urmareste rezolvarea problemelor marilor concerne chimice de fapt, cu enormele deseuri radioactive si nu in mod direct sursele de energie libera, care ar duce la ridicarea partiala a jugului pus omenirii. Un exemplu, motorul Perendev, si veti gasi multe altele

1 comment:

Anonymous said...

:)
o exprimare nefericita!
Insa nu mai suntem demul 6 miliarde, pentru ca natalitatea a scazut dramatic, iar mortalitatea a crescut la fel de dramatic!
Cifrele reale nu vor sa le divulge, tocmai pentru ca noi sa mestecam linistiti minciuna lor.
Alta este marea problema.
Nu mai este nevoie de atata "forta de munca" pe planeta. Masinile suplinesc foarte bine omul. Curand si iubitele, iubitii, vor fi supliniti de catre masini!