Sunday, May 10, 2009

Starea de bine si liniste vine din cunoastere

Altii sunt ignoranti, altii sunt atrasi de cariera, altii sunt petrecareti, altii sunt....cum s'au format, cum i'a ajutat Divinitatea si neuronul, altii sunt norvegieni, altii dorm, dar noi...noi, cum suntem? Ce avem in plus fata de cel cu care ne intalnim cand mergem la serviciu, sau fata de generatiile dinaintea noastra? In mileniul III, cum aratam, prezentii? Din 100 de oameni carora le promiti 5 mil daca arunca o caramida in curtea vecinului, 85 o vor arunca; gratuit, fara alt scop decat un ceva material. Constiinta umana nu mai exista, materialul este 100% in gandurile si simtirile lui. Pentru a te apara de formele-gand emise de astfel de oameni, care pana la capatul puterilor tale te vor distruge intai psihic si apoi fizic, trebuie sa faci cunoastere, sa iei contactul cu ceea ce se vorbea inainte vremuri prin sate, pentru ca in mediul urban, nu se facea sa dai crezare la vorbe din popor - parca erai in basme, si cine crede in basme, sa fim seriosi. "Iarta'i robului tau....greselile facute cu voie sau fara de voie, cu gandul sau cu fapta"....."cu gandul"...ei, aici e o problema. Lumea nu stie - pt ca ignoranta e mai usor de intretinut decat cunosterea, cu toate ca are cost final foarte ridicat - ca aceste ganduri sunt emise ca si unde in Univers, circula, interactioneaza unele cu altele, iar daca au "adrisant" chiar se duc la el si fac ce au fost programate sa faca. Aceasta carti va invata cum sa va protejati in astfel de situatii, si sa capatati o alta perceptie despre lumea strict materiala in care va treceti aceasta viata, si care are din fericire si alte dimensiuni, nebanuite.

Nu stim sa ne rugam, nici sa ne cerem iertare, si asta din cauza faptului ca nu stim fata de ce gresim. In timp, mi-au venit diversi pacienti care aveau fiecare problemele lor.
Am realizat ca fiecare platea pentru ceea ce gresise. Raul pe care il facuse in viata asta sau in alta se intorcea ca un bumerang. Asa am ajuns sa inteleg ca iertarea si iubirea fac sa se taie legaturile karmice si am ajuns la aceasta forma de rugaciune care este o sinteza a rugaciunilor ortodoxe, radiestezice si a mea personala.
Din sumar
: Universul ca energie; Chakre si biocâmpuri; Telepatia; Mesajele subliminale; Magia; Soldatul manciurian; Deochi si descântec; Grilele de cristale; Lumina informata; Hotii de gânduri; Demonologie; Argintul viu
  • Ovidiu Dragos Argesanu - Atacul psi
  • Editura Dao Psi
  • Număr de pagini: 302

Exista, în tara, la ora actuala mii sau chiar sute de mii de persoane care cunosc modul de a folosi energiile. Fie ca sunt practicanti Reiki, fie radiestezisti, bioenergoterapeuti sau practicanti QiGong. Informatiile cuprinse în Terapia spirituala - ghid practic îi vor ajuta atât pe ei cât si pe cei din jurul lor.
Autorul încearca sa realizeze o structurarea a tipurilor de magie sau a genurilor de atac psi larg raspândite si sa ofere cititorului solutii pentru fiecare dintre ele, adresându-se atât terapeutilor cât si începatorilor, pentru ca fiecare poate face câte ceva spre binele lui sau al celorlalti.
Sunt utilizate informatii din Reiki, radiestezie, autocontrol si psihoterapia ortodoxa, cititorul putând sa lucreze cu tehnica pe care o cunoaste sau le poate combina, ceea ce este mult mai eficient.
  • Constantin Gheorghita - Terapia spirituala
  • Editura Dao Psi
  • Numar pagini: 144

Fenomenele oculte, terapiile alternative, misticismul religios si tehnicile orientale de evolutie spirituala pot fi grupate intr-o categorie mai generala a culturii esoterice/mistice care pare neinitiatului ca se desfasoara intr-o "irealitate imediata", facand parte dintr-o teorie a conspiratiei sau fiind o sarlatanie. Ne ferim de mister cum ne ferim de pacat, avem o adevarata fobie fata de mister si fata de aparenta pierdere a controlului.

Poate exista un compromis al acestei subiectivitati care sa tina loc de obiectivitate? Exista undeva o punte intre Biblie si Darwin pe care sa putem pasi in siguranta si fara sa ne simtim ridicoli sau marginalizati? Este religia un caz particular al stiintei? Cum am putea numi aceasta stiinta?

  • Vlad T. Popescu - Irealitatea imediata
  • Editura Dao Psi
  • Numar pagini: 160

No comments: